• ReVino Bucharest Wine Fair 2018
  • Harta viticola a Romaniei

Termeni si conditii

 

Continutul si design-ul  site-ului www.crameromania.ro sunt proprietatea Alinei – Olguta Iancu si sunt protejate de legislatia romana in vigoare, cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. 

 

Fotografiile de la Galeria Foto de pe www.crameromania.ro sunt protejate de asemenea de legea privind drepturile de autor, titularul exclusiv al drepturilor de autor asupra  respectivei galerii foto este Alina - Olguta Iancu.

 

Brand-urile care sunt mentionate pe www.crameromania.ro sunt protejate de companiile respective.

  

La orice utilizare a site-ului www.crameromania.ro, utilizatorul accepta automat conditiile de utilizare. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.crameromania.ro:

 

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al  www.crameromania.ro supra continutului;


b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului www.crameromania.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;


c. reproducerea sau stocarea continutului www.crameromania.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;


Este interzisa orice utilizare a continutului www.crameromania.ro in alte scopuri decat cele permise expres in prezetul document.

 

Utilizatorul este de acord ca va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesionisti, informatii de pe www.crameromania.ro si ca orice rezultat obtinut ca urmare a activitatilor de utilizare a www.crameromania.ro si a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.

 

Este interzisa orice forma de abuz, orice tip de hacking sau orice alte activitati ilegale cum ar fi: accesul la parti neautorizate ale site-ului, folosirea chestionarului nostru online cu alte intentii, cu exceptia celor indicate, schimbarea violenta a continutului, abordare violenta la partile neautorizate ale site-ului etc.

 

Incurajam linkarea catre pagina noastra.

 

Va putem da permisiunea pentru a publica pe site-ul dumneavoastra, in parte sau intregime informatii publicate www.crameromania.ro. In acest sens, va rugam sa ne contactati pe crameromania@gmail.com.

 

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?