• WINE BARS SHOPS BUCHAREST
  • Turism viticol in Romania
  • Harta viticola a Romaniei
WINES OF ROMANIA - PURE EXPERIENCES

DESPRE

 

 

ALINA IANCU

fotograf, pasionată de vin și călătorii

 

Alina Iancu ReVino Crame Romania

 

Mă consider foarte norocoasă că am posibilitatea să călătoresc și să-mi cultiv pasiunea de a face fotografii oamenilor, vinului, în natură și să împart experiențele mele cu alți oameni pasionați.


În ultimii șapte ani am călătorit în România și am vizitat peste 70 de crame diferite unde am descoperit peisaje spectaculoase, vii, crame și oameni creativi.


În 2014, am lansat CrameRomania.ro, bază de date bilingva a cramelor din România. Pe site, vizitatorii pot găsi informații despre cramele din România, hărți viticole, informații despre soiurile autohtone, albume cu fotografii de la crame dar și informații utile despre vinuri.


Un an mai târziu, în 2015 am lansat ReVino.ro, agregator de tipul tripadvisor ce promovează turismul viticol din România, cazări la crame sau în apropierea acestora, podgorii spectaculoase, degustări de vinuri, evenimente, locații ce promovează vinul sau povești direct de la producători.

 

În 2016 am organizat prima ediţie ”ReVino – Bucharest Wine Fair”, salon de vinuri şi turism viticol unde pasionații de vinuri și cunoscătorii pot degusta vinuri premium și pot afla cum pot vizita cramele direct de la reprezentanții acestora.www.alinaiancu.ro

+40 743 862 874

 

www.revino.ro

salut@revino.ro

crameromania@gmail.com

Turism viticol Romania


 

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?