Cadouri gastronomice Revino

< INAPOI

GALERIE FOTO

CRAMA PETRO VASELO

 

Crama Petro Vaselo deține 42 hectare cu viță-de-vie cultivate în 2005 și 2009. Este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor nostri joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru ne permite să ajungem la sfârșitul fermentației fără a adăuga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile noastre sunt supuse unei perioade de rafinare după procesul de fermentație. Rafinamentul este manipulat atât în recipiente mici (butoaie de 225 L) și în vasele de lemn de mare capacitate (până la 7500 de litri). Timpul de păstrare variază în funcție de soiul de struguri, vârsta podgoriilor și în funcție de condițiile climatice ale anului. Astfel, obiectivul Petro Vaselo este de a obține vinuri unice și de calitate.

PROIECTELE NOASTRE

 

Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție, Novotel Hotel
11-13 Mai 2024
 
A2
Salon gastronomic, a 3-a ediție, Novotel Hotel
5-6 Octombrie 2024

Vizite și degustări de vinuri la crame în România
Evenimente private cu vinuri și brânzeturi

Abonați-vă la Newsletter