• ReVino Bucharest Wine Fair
  • Harta viticola a Romaniei

12 - 14 mai 2018, ReVino - Bucharest Wine Fair

 

ReVino Bucharest Wine Fair 2018

 

Între 12 - 14 mai 2018, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită la cea de-a treia ediție a salonului de vinuri și turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair”, în același cadru elegant al Hotelului Novotel, Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin, de pe Calea Victoriei, 37B, București.

Evenimentul își continuă misiunea de a promova vinuri romanesti de calitate, crame mici și mijlocii, consumul responsabil și turismul viticol la noi în țară. Astfel, la această ediție veți avea ocazia să degustați peste 220 de vinuri romanesti, să cunoașteți oamenii care le produc și poveștile podgoriilor din care provin.

Zilele de sâmbătă, 12-13 mai, și duminică sunt dedicate celor care vor să afle mai multe informații despre vinurile românești de calitate sau vor să își programeze excursii la crame la biroul de turismul viticol.

Ziua de luni, 14 mai, este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa și turism, astfel încât specialiștii din industria să aibă posibilitatea unui atmosfere profesionale de degustare și de afaceri.

Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive.

Pe www.winefair.revino.ro puteți urmări programul complet și lista participanților.

Program public

Sâmbătă, 12 mai: 12.00 - 20.00
Duminică, 13 mai: 12.00 - 20.00
HoReca & Turism (intrare doar pe bază de invitație)

Bilete online, aici.
Luni, 14 mai: 12.00 - 17.00

Contact: salut@revino.roTurism viticol - harti
Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?